Още една известна жена разказа за стар случай на насилие -

...
Още една известна жена разказа за стар случай на насилие -
Коментари Харесай

След Диана Димитрова още една известна жена разказа, че е била насилвана от колега

Още една известна жена разказа за остарял случай на принуждение - спортистката Надя Младенова. Вчера тя написа във Facebook, че откакто е схванала за случая с актрисата Диана Димитрова, се е почувствала длъжна да показа своята история.

" Точно както при Диана Димитрова, преди тъкмо 5 години и върху мен беше упражнено принуждение от много по-силен от мен мъж. При това също от мой " сътрудник ", съотборник от националния тим по шотокан карате ", написа Младенова.

Тя споделя по какъв начин сътрудника ѝ я удря през лицето и сцепва устната ѝ поради спор за нейна публикация, защото спортистката неотдавна почнала да написа в онлайн блог. Три нейни приятелки станали очевидци на случката:

" И трите дами стояхме стъписани и не знаехме по какъв начин да реагираме. И трите се разплакахме и като се успокоихме, поговорихме. И двете ми съотборнички предложиха да си мълчим и да не споделяме на никого. Едната даже ми сподели, че той не бил подобен, сигурна е, че той съжалява. Аз бях в потрес и не знаех по какъв начин да постъпя. Накрая се разделихме и се прибрахме. "

Надя Младенова написа, че тогава е " била на косъм " да си замълчи като Диана Димитрова, само че че сестра ѝ я стимулирала да проговори. Тогава спортиската подава тъжба против насилника и си вади здравно. Тя споделя, че по-късно реакцията на близките е била като че ли случиото се е нещо обикновено.

" Чувствах се като че ли фамилията ми ме е предало. Сякаш това да упражниш принуждение върху някого е нещо обикновено. Приемам и това, тъй като разбирам, че и те не са били научени от родителите си по какъв начин да реагират в такава обстановка. Всичко разбирам. Но това не пречи в мен да се разсънва в този момент една дълбока свещена гняв за това, че след следващия подобен случай и мненията в интернет по какъв начин дамата очевидно си го е заслужавала, обществото ни не е научено, че това да нараняваш животни или хора просто не е възможно по никакъв метод! ", споделя Младенова.

" Когато коментирате външния тип на една жена, подсвирквате ѝ в парка, или ѝ пишете онлайн да я притеснявате след групово тичане, това е форма на психически тормоз! Много хора в действителност не знаят това. Но също по този начин доста дами световно се тормозят да идват на общи бягания, с цел да не бъдат обект на такова отношение. Дори нещо толкоз малко приказва за това къде стои обществото ни по тематиката за насилието. И това не е единствено в България ", написа спортистката.

" Между другото, този човек се споделя Силвестър ", прибавя на края на обявата си Надя Младенова.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР